<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Rea Klingberg

Kysymys johtajalle: Miten sinusta tuli sinä?

[fa icon="calendar"] 4.5.2017 7:38 Rea Klingberg

Valmistelin juuri pienelle ryhmälle esimiehiä valmennuspäivää, jossa he saavat pohtia omaa esimiehisyyttään ja sitä, mikä heistä on koulinut sellaisen johtajan kuin he tänä päivänä ovat. Jäin miettimään, miten monen tapaamani johtajan kasvua ovat vauhdittaneet virheet ja vaikeudet.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Rea Klingberg

Rauhassa, rennosti ja riemulla - elämän ja tenniksen ihmeellisistä yhtäläisyyksistä

[fa icon="calendar"] 14.11.2016 16:46 Rea Klingberg

Tennis on minulle rakas harrastus  - ja yhä enemmän myös tapa oppia itsestäni. Muutama vuosi sitten harrastukseen tuli uusi kulma, kun aloimme ystävien kanssa kilpailla seniorisarjoissa. Pelien myötä  treenaamiselle tuli mielekkkäitä tavoitteita. Samalla tuli myös ennenkokematon kipsi, joka on saanut pelitason romahtamaan erityisesti kaksinpelitilanteissa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Operaatio Juuriharja 2012 hyvassa vauhdissa

[fa icon="calendar"] 24.3.2012 15:00 Erika Heiskanen

Olemme Namibiassa taydessa vauhdissa ja kaikki voivat hyvin. Oppimistakin tapahtuu! Teknisten haasteiden vuoksi emme ole pystyneet pitamaan blogia normaalisti. Yritamme ratkoa ongelmat, mutta voi olla, etta hiljaisuus jatkuu taalla blogissa edelleen. Kaikilta terveisia kotiin ja toihin!

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Oppimista suorityskyvyn ylärajoilla - omasta tahdosta

[fa icon="calendar"] 20.10.2011 13:54 Erika Heiskanen

Arvelen ymmärtäväni Operaatio Juuriharjaan osallistuneita sekä tulevia osallistujia nyt paljon paremmin. Vietin viikon omalla korkeanpaikan leirilläni eettisen johtajuuden (ethical leadership) maailman ykkösgurun Joanne B. Ciullan opissa Richmondin yliopistossa ja sain tsempata monella tapaa läpi viikon. Enkä antaisi hetkeäkään pois, vaikka raskasta olikin.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki