Skip to content
JH tarina postit 2000x1333

JUURIHARJAN TARINA JA ARVOT

Tutustu Juuriharjan tarinaan ja arvoihimme, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Eettisen johtamisen edelläkävijä

JUURIHARJAN TARINA JA ARVOT

Juuriharja on karkea harja. Sillä hangataan puhtaaksi lauteet ja matot. Kuvainnollisesti se harjaa esille organisaation ytimessä olevat arvot tai mieltä rajoittavat uskomukset. Se auttaa näkemään syvälle pinnan alle.

Juuriharja Consulting Group syntyi halusta auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketaloudellista menestystä eettisesti kestävällä tavalla. Juuriharja tarjoaa ratkaisuja ja valmennusta kestävään menestykseen. Yrityksen perustajat ovat kehittäneet asiakasyritysten eettisyyttä jo lähes kaksikymmentä vuotta.

Juuriharjan asiakkaat hakevat samanaikaisesti korkeaa tuottavuutta ja hyvinvointia, jotka pohjautuvat eettisesti kestäviin ratkaisuihin.

Juuriharja työskentelee arvojensa mukaisesti: näkemisen herkkyys, auttamisen halu, tekemisen riemu ja erinomaisuuden nälkä - haastaen ja kannustaen asiakkaitaan eteenpäin. Arvomme kulkevat aina mukanamme ja näkyvät kaikessa toiminnassamme. 

Tuellamme saavutat tavoitteesi luotettavasti niin, että samalla huomioidaan epävarmuustekijät sekä riskit ja toimitaan linjakkaasti. 

Juuriharjaajia ajaa eteenpäin pyrkimys rakentaa eettisyydestä asiakkaidensa kestävä menestystekijä.

Juuriharjan arvot 2022_1440x841