<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Erika Heiskanen

Operaatio Juuriharja: On ajateltava itse

[fa icon="calendar"] 24.4.2017 15:30 Erika Heiskanen

Miten minä tämän kaiken arvokkaan opin hyödynnän arjessani? Jokainen osallistuja sai viikon ajan joka päivä silmiä avaavaa palautetta omasta tekemisestään. Sellaista palautetta, joka vaikuttaa suoraan siihen, miten johtaminen onnistuu, voimistuu ja tulee yhä vaikuttavammaksi. 

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Rea Klingberg

”En voi ymmärtää, miten mun päästä on tullut näin hyviä ajatuksia” Kokemuksia ICF Finlandin ja SPR:n coaching-yhteistyöstä

[fa icon="calendar"] 15.3.2017 20:49 Rea Klingberg

Olin yhtenä coachina mukana Suomen Punainen Ristin ja ammatticoachien järjestö ICF Finlandin yhteistyössä, jonka tarkoituksena  on tukea Punaisen Ristin vapaaehtoistyöntekijöitä ja vahvistaa heidän johtajuustaitojaan ammatti-coachien avulla.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Rea Klingberg

Rauhassa, rennosti ja riemulla - elämän ja tenniksen ihmeellisistä yhtäläisyyksistä

[fa icon="calendar"] 14.11.2016 16:46 Rea Klingberg

Tennis on minulle rakas harrastus  - ja yhä enemmän myös tapa oppia itsestäni. Muutama vuosi sitten harrastukseen tuli uusi kulma, kun aloimme ystävien kanssa kilpailla seniorisarjoissa. Pelien myötä  treenaamiselle tuli mielekkkäitä tavoitteita. Samalla tuli myös ennenkokematon kipsi, joka on saanut pelitason romahtamaan erityisesti kaksinpelitilanteissa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Rea Klingberg

Kohti tavoitetta - ...vai takkuaako jokin?

[fa icon="calendar"] 23.9.2016 19:09 Rea Klingberg

Tavoite asetettu, ei muuta kuin askeltamaan ripeästi sitä kohti.

Njääh.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Rea Klingberg

Coaching ja etiikka

[fa icon="calendar"] 4.1.2016 10:09 Rea Klingberg

”The search for excellence, whatever it may be, begings with ethics. ”

Löysin tämän Robert Solomonin viisauden kirjasta The Psychology of Executive Coaching (Bruce Peltier). Myös hyvä coaching, kuten muukin tasokas tekeminen perustuu vastuulliselle, linjakkaalle pohjalle.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Vältä vauhtisokeus

[fa icon="calendar"] 17.8.2015 14:28 Erika Heiskanen

Joel Lehtosen hahmo Juutas Käkriäinen ei ole innostunut kelloista. “…suurin syy siihen, miksi Käkriäisellä ei ole kelloa, on sellainen, ettei hän kelloista välitä. Vastusta niistä on, alituisista härnääjistä korvan juuressa, ajannaksuttajista.” “Se komentelisi työhön. Ja komentelisi illalla maata.” Kesäloman jälkeen on ollut itsellänikin asettumista tähän kellojen maailmaan, vaikka olenkin innostunut kaikesta tulevasta.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki