Skip to content
Juuriharjan jouluterveiset 2022 - hyvää joulua!
Rea Klingberg19.12.2022 13:081 min read

Juuriharjan jouluterveiset 2022

Vuoteen 2022 on mahtunut monenlaista, niin täällä meillä kuin maailmallakin. Me juuriharjaajat olemme saaneet olla mukana monessa inspiroivassa projektissa valmentamassa, vahvistamassa eettistä johtamista ja toimintatapaa sekä kehittämässä yhteistyökyvykkyyttä.

JH blogi joulukynttilä 1200x628

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja kumppaneillemme yhteistyöstä!

Jouluna on tapana antaa omastaan, jakaa hyvää enemmän tarvitseville. Juuriharjan yhtenä arvona ja perusajatuksena on positiivinen jalanjälki eli nykytermein kädenjälki yhteiskunnassa. Meille ensisijaista on tehdä hyvää työtä ja auttaa asiakkaitamme. Sen lisäksi haluamme olla positiivinen voima suomalaisessa yhteiskunnassa ja maailmassa laajemminkin.

Joululahjat meillä on jo monen vuoden ajan ollut tapana kohdistaa sekä ihmisten että luonnon hyväksi, niin tässä lähellämme kuin kaukanakin.

Tänä vuonna Juuriharjan

  • ihmiset lähellä ovat nuoria. Lahjoitimme jouluvarojamme Diakonissalaitoksen Vamos-toimintaan, joka tekee töitä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi, opintopoluille pääsemiseksi ja työllistymisen edistämiseksi. Jokainen nuori on arvokas ja ansaitsee tulla nähdyksi ja autetuksi kiinni elämään.

  • ihmiset kaukana oli erityisen vaikea valinta. Tarvitsevia on niin paljon. Sydämemme palaa ukrainalaisten auttamiselle, samalla näemme kuitenkin, että avuntarvitsijoita on paljon muuallakin. Päädyimme tukemaan Suomen Punaisen Ristin kansainvälistä avustustyötä, ilman tarkkaa kohdennusta. Luotamme siihen, että he ammattilaisina kohdentavat avun sitä kulloinkin kipeimmin tarvitseville.

  • luonto lähellä oli valintana selkeä. Olemme jo pitkään tukeneet Itämeren kunnostusta ja haluamme jatkaa tätä tärkeää työtä. Tänä vuonna kumppanimme on Baltic Sea Action Group.

  • luonto kaukana synnytti tälläkin kertaa mietintää ja taustatyötä. Monen tärkeän kohteen joukosta päädyimme tällä kertaa tukemaan kansainvälisesti toimivaa Rainforest Trustia, joka turvaa sademetsiä ostamalla maa-alaa, ennallistaa ja suojelee sitä. Näimme, että tämä on kestävä tapa samanaikaisesti sekä turvata sademetsiä että ehkäistä luontokatoa.

Antamisen lisäksi joulu on hengähtämisen ja kohtaamisen aikaa. Toivommekin, että sallit itsellesi pysähtyä, kohdata itsesi ja läheisesi. Otat aikaa olla vaan.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!
- Erika, Jari, Tuula, Jenna, Pirkko, Merja ja Rea

SPR_yritys_somekuvat_joulu2022-1200x630-FI

Hetkinen yritys kiitos(Facebook-postaus)

BSAG_joulukortti_2022_FI_1668521551653

JCG Rainforest Trust certificate 1200