Juuriharja blogi

Olisiko nyt aika heittäytyä?

16.11.2017 10:29 Kategoriat: Johtamisen kehittäminen

Oletko sinä kokenut jo paljon johtajana ja käynyt läpi useampiakin valmennuksia? Millainen itsesi kehittämisen nälkä sinulla on tällä hetkellä, haluatko jo vähän hellittää vai onko edelleen niin, että et halua päästä itseäsi helpolla?

Jos olet valmis heittäytymään kenties urasi vaativimmalle kasvumatkalle pohtimaan tekemistäsi ja ajatteluasi syvemmin, kohtaamaan suoran palautteen, oppimaan muilta ja toisenlaisesta kulttuurista, ota yhteyttä. Keskustellaan, olisiko Operaatio Juuriharja osuva sinulle.

Valmennus todennäköisesti sopii sinulle, jos haluat vahvistaa seuraavia eettisen johtamisen kompetensseja omassa organisaatiossasi:

  • kyky ja halu johtaa rohkeasti yhteistyössä, vastuullisesti ja rehellisesti, kuunnella ihmisiä - sekä asiakkaita että alaisia -  ja heidän arkeaan (vrt. toisena ääripäänä: sooloilee, valehtelee, ei kuuntele muita).
  • kyky ja halu itsereflektioon, itsensä haastamiseen ja omaan kehittymiseen. (vrt. toisena ääripäänä: ei tunnista omaa toimintatapaansa ja sen vaikutuksia, uskoo tietävänsä jo kaiken, ei halua kehittyä ja oppia uutta).

Lisäksi ymmärrät, että teknologisoituva maailma tarvitsee vastapainokseen monisyistä inhimillisyyttä ja haluat näyttää suuntaa epävarmuuksista huolimatta.

Operaatio Juuriharja on intensiivinen kokemus. Se on rankka ja riemullinen. Syvällinen ja kepeä.

Lue lisää ja ole yhteydessä. Heittäydy.

(c)Jari_Salo__DSC8097.jpg

New call-to-action

Kategoriat: Johtamisen kehittäminen

Erika Heiskanen

Kirjoittanut Erika Heiskanen

Pysy ihmisenä. Tilaa Juuriharjan blogi.