Skip to content
Erika Heiskanen27.9.2010 11:00< 1 min read

Operaatio Juuriharja 2010 on käynnistynyt!

Ensimmäinen Operaatio Juuriharjan jakso on takana! Viiden johtajan joukko kokoontui Turun saaristoon pohtimaan eettisen johtamisen ulottuvuuksia. Kaksipäiväinen kokoontuminen meni erinomaisesti: porukka toimi loistavasti yhteen, keskusteli innokkaasti; kaikki ovat motivoituneita ja kokeneita johtajia. Ja kaikilla on tiukkoja mielipiteitä sekä erinomaisia kysymyksiä!

 

Valmennuksen toinen jakso käynnistyy tiistaina 5.10.2010. Valmisteluja on tehty monen ihmisen voimin jo pitkään. Projektin rakentaminen paikan päälle Windhoekiin Namibiaan oli tänäkin vuonna täynnä mielenkiintoisia käänteitä. Ja lopputulos on upealla tavalla haastava: tulemme valmentautumaan päivisin keskellä hökkelikylää.

 

Kirjoitamme tätä blogia mahdollisuuksien mukaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Rytmiin vaikuttavat valmennuksen aikataulut sekä internet-yhteyksien saatavuus. Tavoitteena on saada pari riviä ja kuvaa teidän iloksenne päivittäin, mutta kokemuksesta tiedämme, että se ei tule käytännössä toteutumaan. Pyydämmekin lukijoilta kärsivällisyyttä. Sinnikkyys palkitaan ja tekstiä sekä kuvia ilmestyy viimeistään muutaman päivän viiveellä.

 

Kaikki kommenttinne ja terveiset ovat tervetulleita blogiin!

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT