Skip to content
Tiilentekemistä Operaatiossa
Erika Heiskanen9.4.2019 10:381 min read

Operaatio Juuriharja: Juhlallisuuksia ja tiilentekoa

Aamu alkoi virallisilla työmaan käynnistysjuhlallisuuksilla. Meitä jännitti, kun emme tienneet, mitä tarkalleen ottaen on odotettavissa.

Ohjelmassa oli pitkä lista puheita ja sen verran osasimme ennakoida, että puheet joka tapauksessa venyvät. Mukana juhlallisuuksissa olivat mm. maankäytön varaministeri, kuvernööri, pormestari ja muita nimihenkilöitä. Kaikki tulivat työvaatteissa ja juhlallisuuksien jälkeen ryhdyimme rakennushommiin.

 

Operaatio Juuriharja 2019

 

Nyt rakennettavat 20 taloa ovat tärkeä osa suurempaa jatkumoa, jossa säästämiseen ryhtyvät ja sitoutuvat ihmiset rakentavat itselleen talon ja muuttavat hökkelistä asumukseen, jossa mm. saa oven yöllä lukkoon.

Sillä on iso merkitys naisten elämän vakauteen ja turvallisuuteen. Hoidimme oman osamme puheista ja kerroimme siitä, miksi olemme paikalla ja miten linkitymme tähän suurempaan kokonaisuuteen.

 

Työmaa käynnistettiin juhallisesti


Päivän johtajilla oli iso haaste koordinoida tilannetta osaltamme, kun merkkien lukeminen tulevista tilanteista oli enemmän kuin haastavaa.  Lopulta paikallisen komitean puheenjohtajan Mirindan avulla tilanne jäsentyi ja pääsimme tiilenteon kanssa vauhtiin.

 

Lapiointia Operaatio Juuriharjassa

Työn touhussa: tiilen tekoa Operaatio Juuriharjassa

 

Työ itsessään oli uutta meille kaikille ja opettelimme kestävän tiilen tekemisen tekniikan paikallisen mestarin opastuksessa.

Tutustuminen paikalliseen yhteisöön on hyvässä vauhdissa ja pääsimme tänään jo varsin vauhdikkaaseen kannustukseen ja keskinäiseen vitsailuun.

Päivän johtajat onnistuivat hyvin kaiken kaaoksen keskellä ja illan palauttteissa teimme jo syviä oivalluksia itsestämme.

 

Ryhmäytymistä paikallisen yhteisön kanssa - Operaatio Juuriharja

Tiilentekemistä Operaatiossa

Operaatio Juuriharja 2019

Tiilentekemistä Operaatio Juuriharjassa

 

Vuoden mittaisen coaching-prosessin sekä kahden viikon lähijakson Namibiassa sisältävä Operaatio Juuriharja leadership lab on valmennus kunnianhimoisille ja rohkeille johtajille.

Lataa valmennuksen esite ja tutustu Operaatioon syvemmin katsomalla webinaaritallenne Operaatio Juuriharja käytännössä ja Q&A.

New Call-to-action

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT