Skip to content
Erika Heiskanen13.4.2011 14:03< 1 min read

5. työpäivä: Diesel-meininki

Aamu urkeni lämpimänä ja hyvin nopeasti oli selvää, että lämpötila tulee päivän mittaan kipuamaan uusiin lukemiin. Osa työpisteistä on suorassa paahteessa ja tehtävien vaihto, tauot ja juomisen rytmi olisivat erittäin tärkeitä.

Päivän johtajat Eva ja Ilkka ottivatkin tiukan otteen hyvinvoinnista ja varmistivat, että juominen sekä muut hyvinvointia tukevat seikat tulevat hoidetuksi. Molemmat johtajat olivat nautinnollisesti läsnä ja johtivat keskeltä. Heistä myös näki, että he tsemppasivat sen pohjalta, minkälaista palautetta he olivat aiemmin saaneet.

Diesel-tahti julistettiin työotteeksi, hiljaa hyvää tulee. Jossakin kohdin jotkut vähän salaa innostuivat hiekan kärräämisestä, mutta johto puuttui asiaan ja palautti tahdin kohtuulliseksi.

PEACEn talon viimeistely eteni kovaa vauhtia ja pihassakin syntyi valmista jälkeä. Opimme laatoittamaan!

Lisäjännitystä päivään toi kansallisen tv-kanavan haastattelu. He olivat kiinnostuneita kuulemaan mitä me täällä teemme ja mitä me olemme oppineet.

Huomenna on viimeinen työpäivä ja illalla mietimme, miten osaisimme paikallista kulttuuria kunnioittaen kiittää sekä PEACEa että Hansia ja Mr. Plattia avusta ja tuesta.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT