Skip to content

Mikko-Pekka Hanski

Hallituksen pj., Juuriharja,
Hallituksen pj., Yleinen työttömyyskassa YTK

Olen sydämeltäni yrittäjä ja sielultani mielikuvitusrikas mahdollisuuksien metsästäjä. Inhimilliset ja vastuullisen vaikuttamisen arvot ohjaavat vahvasti energiani suuntautumista. Myytyämme kansainvälisen innovaatio- ja muotoiluyritys Ideanin vuonna 2017 Capgeminille, olen voinut keskittyä laaja-alaisesti kehityksen tukemiseen mm. hallituksen puheenjohtajan, mentorin ja Ministry of Good Spirit - sosiaalisen vaikuttavuuden kasvualustan perustajan rooleissa.

Keskeisiä osaamisalueitani ovat strategiset konseptisuunnittelutaidot, digitaalisen strategian luominen, laadullinen markkinatutkimus, kansainvälinen myynti ja liiketoiminnan kehittäminen sekä maailmanlaajuiset verkostot. Ennakkoluuloton, innovatiivisesti eri elämänalojen osaamista yhdistelevä ote tuo erityisen lisämausteen tekemiseeni ja ajatteluuni.

Kaikki muuttuu, mutta miten muuttuu ihminen?

Nyt ei ole liioiteltua sanoa, että kaikki on muutoksessa - asiakkaiden tarpeet ja arki, geopoliittinen ympäristö, regulaatio ja sitä kautta liiketoimintaympäristöt ja ihmisten toiminta organisaatioissa.

Mielestäni keskeinen johtoryhmien muutospaine on muuttuvan maailman ja hitaasti muuttuvan ihmisen puristuksessa, miten johtoryhmä onnistuu tasapainoilemaan muutoksen eri taajuuksien välillä.

Mikko-Pekka Hanski 1000x1000