lainaus_header_tausta.png

juuriharja_valk.svg

Leadership EDGE© 360°

img-triangle-white.png

Eettisenä johtajana kehittyminen perustuu kykyyn reflektoida omaa tekemistä, ajattelua ja tunteita. Muilta saatu palaute on tärkeä lisä omalle kasvulle. Leadership EDGE© 360° -arviointi on Juuriharjan kehittämä eettisen johtamisen mittari. Sen viitekehyksinä toimivat eettisen johtamisen kivijalka (Park, 1998) ja eettisen johtamisen kehittämisen kehä (Heiskanen & Salo, 2007).

 

Arvioinnin viisi sisältöaluetta ovat:

 

1. Eettinen tietoisuus

2. Päättelytaidot

3. Moraalinen mielikuvitus

4. Arvot ja päämäärä

5. Henkilökohtainen integriteetti

 

Leadership EDGE© 360°  toimii esimiesten ja johtajien kehittymisen tukena. Se auttaa heitä saamaan objektiivisen käsityksen omasta eettisyyden tasostaan. Arviointi auttaa myös johtoryhmiä linjaamaan yhteistä näkemystä eettisen johtamisen periaatteista sekä omassa toiminnassaan että koko organisaatiossa. Organisaatiokehittäjille arviointi tuottaa kattavan kokonaiskuvan johtajiston eettisyyden tasosta ja auttaa tunnistamaan organisaation vahvuudet ja kehittämiskohteet.

 

 

MiniEDGE - maksuton maistiainen Leadership EDGE© 360° -arvioinnista

 

Tämä maistiainen on lyhyt itsearviointiversio varsinaisesta 360° työkalusta. Arvioit omaa toimintaasi 20 kysymyksen avulla. Saat välittömästi vastauksiisi perustuvan raportin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

TEE TESTI

Onko sinulla kysyttävää?

OTA YHTEYTTÄ