_DSC5599_BW.jpg

juuriharja_sin.svg

Julkaisut - Kirjat

Me juuriharjalaiset olemme aktiivisia kirjoittajia, keskustelijoita ja esiintyjiä. Tutustu kirjoihimme, ne avaavat ajattelumme ja tekemisemme perustaa. Pikaoppaat tarjoavat ajattelun kehyksiä ja käytännössä testattuja menetelmiä heti käyttöösi.

kirja_eettinenjohtaminen_lores.jpg

Eettinen johtaminen - Tie kestävään menestykseen

Kirjassa Erika ja Jari esittelevät eettisen johtajuuden kehittymisen mallin, jonka avulla jokainen esimies ja johtaja voi vahvistaa omia eettisen johtamisen edellytyksiään. Eettinen johtaja tuntee itsensä ja omat arvonsa ja johtaa linjakkaasti, jämäkästi ja lahjomattomasti. Eettisen osaamisen lisäksi eettisellä johtajalla on rohkeutta toimia eettisesti kestävien periaatteidensa mukaan.

TUTUSTU KIRJAAN

 

arvot_kirja_lores.jpg

Arvot yksilön ja työyhteisön kehittäjänä

Erika on yksi kirjoittajista arvoihin keskittyvässä kirjassa Arvot yksilön ja työyhteisön kehittäjänä. Kirja tarjoaa käytännön opastusta arvojen pohdintaan sekä yksilön että työyhteisön kannalta. Kirja sisältää runsaasti tehtäviä ja tapausesimerkkejä, joiden avulla lukija voi edetä ja edistää oman yhteisönsä arvoprosessia ja arvojen juurtumista osaksi käytännön toimintaa.

TUTUSTU KIRJAAN

 

kaikkienaivotkayttoon_lores.jpg

Kaikkien aivot käyttöön

Kaikkien aivot käyttöön on käytännönläheinen teos esimiehille ja johtajille, jotka haluavat saada koko työryhmän ajattelun hyötykäyttöön. Kirjan avulla luot ajattelua edistävän vuorovaikutuksen ilmapiirin, ohjaat ryhmäsi irti urautuneista toimintamalleista ja pystyt hyödyntämään sen koko kapasiteetin. Kirjassa on runsaasti ryhmän toimintaa tehostavia, helposti käyttöönotettavia valmentavan dialogin menetelmiä.

TUTUSTU KIRJAAN

 

img-triangle-white-flipped.png
Gallery-img-01.jpg