<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

SallaSaarinen

Values in Action – työntekijöiden vapaaehtoisohjelma

[fa icon="calendar"] 29.7.2013 13:49 SallaSaarinen

Uudelle sukupolvelle ns. pehmeät arvot ovat kasvaneet aiempaa tärkeämmiksi, ja henkilökohtaisten arvojen pitäisi näkyä myös työpaikalla. Työnantajien kannattaisi pohtia, voivatko työntekijät elää arvojaan todeksi myös työaikana.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

Teenkö oikeita asioita?

[fa icon="calendar"] 20.10.2010 17:15 Jari Salo

Palasimme eilen Operaatio Juuriharja 2010 -valmennuksen kaksiviikkoiselta Namibian osuudelta. Reissu oli erinomaisen antoisa: Ryhmäläisemme oppivat itsestään ja toisistaan valtavasti uusia asioita ja ovat nyt valmiita astumaan hieman uudenlaisen johtajuuden tielle omassa arjessaan. Yksi tehokkaimpia oivalluttajia matkallamme oli jälleen kerran meille uusi, vieras kulttuuri. Anekdootteja kulttuuritörmäyksistä olisi paljon, mutta tässä ensi alkuun yksi tarina, joka jäi mieleeni.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Ollaan kytiksellä

[fa icon="calendar"] 13.10.2010 10:10 Erika Heiskanen

Ystäväni, joka tekee kehitysyhteistyötä, on siinä itse asiassa huippuammattilainen, Suomen parhaita, päivitteli sitä, miten traumatisoituneiden yhteisöjen on haastavaa sitoutua pitkäjänteiseen kehittämiseen. Yhtenä hetkenä saatetaan haluta apua tähän ja seuraavaksi tukea tuohon, ollaan ikään kuin kytiksellä, tartutaan hanakasti uusiin mahdollisuuksiin saada jotain heti. Ammattilainen kuitenkin tietää, että säntäilemällä asiasta toiseen, ei saada mitään aikaiseksi.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Kaisa Heiskala

Loma mielessä?

[fa icon="calendar"] 14.5.2010 18:28 Kaisa Heiskala

Sanotaan, että ainahan se on mielessä, nimittäin loma. Kun joululoma on vietetty, alamme odottaa jo seuraavaa: talvilomaa, pääsiäislomaa, kesälomaa…

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki