<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Sari Puurtinen
Sari Puurtinen

Kohti ääretöntä ja sen yli – kun mikään ei ole mahdotonta

[fa icon="calendar"] 10.10.2016 16:05 Sari Puurtinen

Peter Diamandisin usko lähitulevaisuuden globaalin eksponentiaalisen kasvun mahdollisuuksiin, missä mikään ei ole mahdotonta, toi mieleeni Toy Storyn vanhan Buzz Lightyear -leluhahmon hokeman ”kohti ääretöntä ja sen yli”.  

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Sari Puurtinen

Pelko pois, olemme samassa veneessä!

[fa icon="calendar"] 25.9.2015 17:43 Sari Puurtinen

Pelko pois, olemme samassa veneessä!

Kuluneen parin vuoden aikana lähes puolet yrityksistä ja 60 prosenttia julkishallinnon organisaatioista on toteuttanut organisaatiomuutoksen.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Kaiku vastaa

[fa icon="calendar"] 30.6.2011 12:36 Erika Heiskanen

Suomen hallituksen muodostamista oli mielenkiintoista seurata. Kaveruudet tulivat ja menivät ja välillä sanan säilä heilui - joillakin vauhdikkaammin kuin toisilla. Sitten piti taas hiukan ajatellakin asioita ja käyttäytyä fiksummin. Sanottuja sanoja ei kuitenkaan kukaan saanut takaisin. Miten nuo sanat mahtavat vaikuttaa yhteistyöhön jatkossa? Jotta yhteistyö toimii, on luottamusta toisiin osapuoliin oltava, eivätkä terävät kommentit ole omiaan rakentamaan vahvaa pohjaa. Tulevat presidentinvaalit ja kiusaus laukoa "totuuksia" kampanjoinnin aikana eivät tule helpottamaan hallituksen taivalta.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki