<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Jorma Turunen

Yritysvastuullisuudesta Suomelle uusi vientivaltti

[fa icon="calendar"] 27.9.2013 14:20 Jorma Turunen

Ilmaston lämpeneminen on vakava asia ja totta. Se tarjoaa kuitenkin myös mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Cleantech-liiketoiminnan arvo on jo luokkaa 25 MRD € ja se kasvaa 15 %:n vuosivauhdilla. Suomen erityisiä vahvuuksia Cleantech-liiketoiminnassa ovat puhtaan veden ja ilman tekemiseen liittyvät teknologiat, bioenergia, teollisuuden puhtaat prosessit sekä energiatehokkuus. Onnistuminen yritysvastuullisten liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämisessä edellyttää näkemyksellistä, vastuullista johtamista.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Nero vai vanhaksi käynyt ja tavoille oppinut

[fa icon="calendar"] 2.3.2011 22:03 Erika Heiskanen

EU-säädökset eläinten teurastamisesta ovat varsin tiukkoja. Syötäväksi tarkoitettua lihaa ei voi käsitellä missä vain ja miten vain, joidenkin mielestä ei oikein missään eikä mitenkään. Hyväksyttyjä teurastamoja ei ole jokaisessa niemessä ja notkelmassa. Teurastamon kannattavuus edellyttää tiettyä volyymiä. Harvaan asutuilla alueilla tämä johtaa käytännössä siihen, että eläimiä kuljetetaan joskus satoja kilometrejä pääsemään hengestään.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki