<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Jari Salo

Code of Conductin avulla linjakkuutta toimintaan

[fa icon="calendar"] 15.4.2015 11:54 Jari Salo

”Neuvottelimme uuden potentiaalisen asiakkaamme kanssa ja hän kysyi, millaisia asioita olemme korostaneet Code of Conductissamme. Oli hiukkasen noloa todeta, että meillä ei sellaista ole lainkaan."

”Työntekijöillämme näyttää olevan aika erilaisia käsityksiä siitä, mitä oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu tarkoittaa. Mitenköhän tätä voitaisiin selkeyttää koko firmassa?"

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Pankin sosiaalinen vastuu

[fa icon="calendar"] 28.5.2012 14:01 Erika Heiskanen

Pankkien vastuusta on puhuttu viime vuosina paljon. Syksyn 2008 tapahtumat saivat aikaan laajamittaisen havahtumisen - jälleen kerran - pankkien roolista ja merkityksestä maailmantaloudessa. Nyt keskustelu käy kuumana Kreikan tukemisen, pankkitukien, stressitestien, veroratkaisujen ja luottamuspulan parissa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

Jännitysnäytelmän neljättä näytöstä odotellessa...

[fa icon="calendar"] 19.5.2011 12:01 Jari Salo

Kaksi vuotta sitten alkoi eettinen jännitysnäytelmä, joka siirtyi kolmanteen näytökseensä viime viikolla. Tässä kooste tapahtumien kulusta sellaisena kuin se on nähtävissä julkisen median kautta.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

Oman navan tuijottajat

[fa icon="calendar"] 9.3.2011 19:25 Jari Salo

Aina välillä sitä pääsee lukiessaan yllättymään. Tällä kertaa yllätyksen järjestivät Konecranes Oyj:n toimitusjohtaja Pekka Lundmark ja Aalto-yliopiston professori Eero Eloranta, jotka yllyttivät Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalla 2.3. suomalaisyrityksiä ja julkista sektoria tehostamaan alihankintaansa alhaisen kustannustason maissa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

Kansa janoaa vastuullisuutta

[fa icon="calendar"] 26.1.2011 17:25 Jari Salo

Suuryritysten on aika ryhtyä vastaamaan kansalaisten odotuksiin. Kahdeksan kymmenestä suomalaisesta on nimittäin sitä mieltä, että pörssiyritykset tulisi pistää raportoimaan yhteiskuntavastuustaan vuosittain. Pelkkä vapaaehtoisuus ei enää riitä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

Teenkö oikeita asioita?

[fa icon="calendar"] 20.10.2010 17:15 Jari Salo

Palasimme eilen Operaatio Juuriharja 2010 -valmennuksen kaksiviikkoiselta Namibian osuudelta. Reissu oli erinomaisen antoisa: Ryhmäläisemme oppivat itsestään ja toisistaan valtavasti uusia asioita ja ovat nyt valmiita astumaan hieman uudenlaisen johtajuuden tielle omassa arjessaan. Yksi tehokkaimpia oivalluttajia matkallamme oli jälleen kerran meille uusi, vieras kulttuuri. Anekdootteja kulttuuritörmäyksistä olisi paljon, mutta tässä ensi alkuun yksi tarina, joka jäi mieleeni.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Kuka haluaa töihin Tampereelle?

[fa icon="calendar"] 6.10.2010 14:54 Otso Jukarainen

Aamulehti kertoi pari viikkoa sitten, että Tampereen kaupunki ei jatkossa maksa sairausajalta palkkaa, jos työstä poissaolon syynä on työuupumus. Työuupumus kun ei päätöksen perusteiden mukaan ole sairaus vaan oire, jonka taustalla saattaa olla sairaus. Upea, vastuuta kantava päätös.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

ISO 26000 ja muut sen sellaiset

[fa icon="calendar"] 16.8.2010 22:58 Jari Salo

"Mikä teillä on käytössä: GRI, AA1000, UNGC, SA8000, A4S, vai seuraatteko kenties ihan IIRC:n uusinta suuntaa?"

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki