<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Sari Kuvaja

Nuoret yrityksen sidosryhmänä

[fa icon="calendar"] 7.5.2013 13:38 Sari Kuvaja

Organisaatioiden näkökulmasta nuorilla on useita tärkeitä rooleja. He ovat potentiaalisia työntekijöitä, mutta kuluttajina heillä on vaikuttamisen valtaa ja ostovoimaa jo nyt. He ovat tulevaisuuden päättäjiä ja johtajia. Sosiaalisen median osaajina he ovat maineen rakentajia, hyvässä ja pahassa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Meri Vehkapera

Sidosryhmät ja vuoropuhelun anti

[fa icon="calendar"] 12.10.2012 15:27 Meri Vehkapera

Sidosryhmäjohtamisesta sidosryhmävuoropuheluun ja osallistamiseen

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Meri Vehkapera

Vastuullinen liiketoiminta - miksi, mitä ja miten?

[fa icon="calendar"] 14.11.2011 22:12 Meri Vehkapera

Miksi?

Vastuullinen liiketoiminta – tai hieman rajatummin yrityksen yhteiskuntavastuu tai yritysvastuu – alkaa olla itsestään selvyys monilla toimialoilla ja etenkin isoissa yrityksissä. Mitä ”ympäristöherkemmästä” tai vastuullisuuden kannalta kriittisemmästä alasta puhutaan, sitä todennäköisemmin koko toimiala kehittää yhdessä vastuullisempia toimintatapoja ja esimerkiksi ympäristöystävällisempää teknologiaa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Milloin on ajankohtaista hankkia tietokone

[fa icon="calendar"] 11.8.2010 9:29 Erika Heiskanen

Maailmalla reissatessa kuulee kaikenlaista. Olin viime toukokuussa Lontoossa Ethical Corporationin järjestämässä seminaarissa. Seminaarissa omia ratkaisujaan haasteineen kuvasivat mm. Coca-Cola, IKEA, H&M, Intel, Kingfisher, Maersk, UBS, GSK, Sony Ericsson, jne.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki