<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Erika Heiskanen

Operaatio Juuriharja: Sukellus on alkanut

[fa icon="calendar"] 30.3.2017 9:32 Erika Heiskanen

Päivä starttasi kansalaisvelvollisuuksien hoitamisella Suomen suurlähetystössä. Yksisuuntaisten katujen kanssa koimme pieniä ällistyksen hetkiä, mutta pääsimme perille ja velvollisuudet on nyt hoidettu.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Mahdotonta

[fa icon="calendar"] 27.5.2011 16:43 Otso Jukarainen

Aina silloin tällöin asiantuntija kohtaa tilanteen, jossa asiakas pyytää toimittamaan jotakin, mikä asiantuntijan näkökulmasta ei ole ns. paras ratkaisu asiakkaan itsensä kannalta. Esimerkiksi valmennusliiketoiminnassa olennainen aikaresurssi tuntuu olevan jatkuvasti kortilla. Vaikka asiantuntija kuinka taitavasti yrittäisi kertoa, miksi asiakkaan kannalta olisi parasta toimia toisin, asia on usein monimutkainen. Samanaikasia kehityshankkeita, organisaatiomuutoksia ja vaikka sun mitä resursseja vaativia toimenpiteitä on yhtäaikaa käynnissä ja vielä pitäisi kyetä ihan perusbisnestäkin tekemään. Erityisesti johdon aikaa haluttaisiin käyttää kaikenlaiseen tärkeään. Tärkeitä asioita vain on niin paljon, ettei aikaa riitä samanaikaisesti niihin kaikkiin. Seurauksena on se, että asiakas pyytää asiantuntijaa toteuttamaan jotain sen vaatimatta kuitenkaan asiakkaan resursseja.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Ollaan kytiksellä

[fa icon="calendar"] 13.10.2010 10:10 Erika Heiskanen

Ystäväni, joka tekee kehitysyhteistyötä, on siinä itse asiassa huippuammattilainen, Suomen parhaita, päivitteli sitä, miten traumatisoituneiden yhteisöjen on haastavaa sitoutua pitkäjänteiseen kehittämiseen. Yhtenä hetkenä saatetaan haluta apua tähän ja seuraavaksi tukea tuohon, ollaan ikään kuin kytiksellä, tartutaan hanakasti uusiin mahdollisuuksiin saada jotain heti. Ammattilainen kuitenkin tietää, että säntäilemällä asiasta toiseen, ei saada mitään aikaiseksi.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki