<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Erika Heiskanen

Miten homma saadaan toimimaan

[fa icon="calendar"] 10.5.2011 17:29 Erika Heiskanen

Toukokuun alussa, 3.-4.5. oli monikansallisten yhtiöiden jälleen aika kokoontua jakamaan kokemuksiaan eettisyydestä ja sen kehittämisestä Lontooseen, Responsible Business Summittiin. Tapaamisessa TNT:n toimitusjohtaja Peter Bakker kertoi yhtiön tarinaa päästöjen vähentämisestä. Tarina oli täynnä matkan varrella tehtyjä oivalluksia ja yllättäviäkin käänteitä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Nero vai vanhaksi käynyt ja tavoille oppinut

[fa icon="calendar"] 2.3.2011 22:03 Erika Heiskanen

EU-säädökset eläinten teurastamisesta ovat varsin tiukkoja. Syötäväksi tarkoitettua lihaa ei voi käsitellä missä vain ja miten vain, joidenkin mielestä ei oikein missään eikä mitenkään. Hyväksyttyjä teurastamoja ei ole jokaisessa niemessä ja notkelmassa. Teurastamon kannattavuus edellyttää tiettyä volyymiä. Harvaan asutuilla alueilla tämä johtaa käytännössä siihen, että eläimiä kuljetetaan joskus satoja kilometrejä pääsemään hengestään.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Bisnes on paha

[fa icon="calendar"] 12.5.2010 9:57 Erika Heiskanen

Bisneksen ydin on ahneudessa ja liike-elämän elintilaa ja toiminnanvapautta pitäisi tarkastella hyvin kriittisesti. Lainsäädäntöä tulee tiukentaa ja valvontaa tehostaa. Yritysten pitäisi taata kaikille pysyvä ja jatkuva työsuhde, perua ilmastonmuutos ja taklata väestön vanheneminen.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki