<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Erika Heiskanen

Arvopohjainen johtaminen – kovaa työtä

[fa icon="calendar"] 17.8.2017 8:10 Erika Heiskanen

Enronin konkurssi oli ja on yksi Yhdysvaltain yrityshistorian suurimmista. Enronilla oli kuusi erilaista erinomaisuuden ja laadun sertifikaattia, silti organisaatio oli sisältä mätä ja lopulta se romahti.

Willian C. Powers Jr. johti Enronin romahduksen tutkimusta ja oli todistajana Yhdysvaltain kongressin edessä helmikuussa 2002. Powers totesi todistuksessaan, että suurin syy koko organisaation mätänemiseen oli perustavaa laatua olevat ylimmän ja ylemmän keskijohdon virheet, heidän antamansa esimerkki ja tapa johtaa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Menestyvän johtajan neljä eettistä sudenkuoppaa

[fa icon="calendar"] 26.1.2012 11:47 Otso Jukarainen

Silloin tällöin kuulen eettisen johtamisen kehittämisen tarvetta väheksyvänä argumenttina, että ”meidän organisaatiossa ollaan jo hyvin eettisiä”. Minulla ei yleensä ole mitään syytä kyseenalaistaa, etteikö näin olisi.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Ei Pekkaa pahempi - eikä parempi

[fa icon="calendar"] 12.1.2011 9:00 Otso Jukarainen

Yritysten kehittymishalukkuus ja panostushalukkuus riippuvat niihin kohdistuvista paineista. Eettisyyden kehittäminen ei tee poikkeusta – valitettavasti.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki