<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Erika Heiskanen

Vaaleanpunaista rahaa jaossa

[fa icon="calendar"] 28.6.2017 12:34 Erika Heiskanen

Vietämme Suomessa Pride-viikkoa. Priden juuret ovat vuodessa 1970, jolloin New Yorkissa vuosi kolmipäiväisten Stonewall-mielenosoitusten jälkeen, ryhdyttiin systemaattisesti ajamaan homojen ihmisoikeuksien toteutumista. Hieman myöhemmin liike laajeni koskemaan myös lesbojen (L), biseksuaalien (B) ja transsukupuolisten (T) ihmisoikeuksia. Vuosien saatossa liike on edelleen laajennut ja hyvä niin. 

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Meri Vehkapera

Monimuotoisuus edellyttää eettistä johtamista?

[fa icon="calendar"] 25.8.2011 14:46 Meri Vehkapera

Sanotaan, että suomalaiset yritykset ovat monimuotoisempia kuin koskaan. Tämä varmasti pitää paikkansa monella tapaa: työntekijät (ja myös yritysten sidosryhmien jäsenet) ovat erilaisia esimerkiksi sukupuolen, iän, seksuaalisen suuntautumisen, etnisen taustan, uskonnon, elämäntilanteen, fyysisen ja henkisen kunnon ja monen muun tekijän suhteen. Tässä ei sinällään ole mitään uutta, että työntekijät ovat erilaisia, mutta erilaisuutta on vain maailman muuttumisen myötä entistä enemmän. Tällaista erilaisuutta kutsutaan usein sekä johtamiskirjallisuudessa että myös käytännössä monimuotoisuudeksi tai diversiteetiksi.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki