<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Mika Monto

Elämää asiakasrajapinnassa

[fa icon="calendar"] 23.10.2012 15:49 Mika Monto

Luin jokunen aika sitten kirjan, business-kirjan. Se oli Zapposin CEO:n Tony Hsiehin “Delivering Happiness – a path to profits, passion and purpose”. Taustaksi, Zappos, alun perin on-line kenkäkauppa, perustettiin 1999 ja Amazon osti sen vuosikymmen myöhemmin 1,2 Miljardilla dollarilla.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Suo siellä, media täällä

[fa icon="calendar"] 31.5.2011 13:05 Erika Heiskanen

Media on nopea ja ketterä kritisoimaan epäeettistä toimintaa. Samalla asialla ovat monet kansalaisjärjestöt. On tärkeää, että media ja järjestöt toteuttavat vahtikoiran rooliaan, jotta mikä tahansa markkinointipropaganda ei mene läpi täydestä tai kähminnät ja lahjonta jää paljastumatta. Moni hähmäinen tapahtumaketju olisi jäänyt joko kokonaan tai ainakin osin hämärän peittoon ilman ammattitaitoista ja periksiantamatonta mediaa ja pelottomia kansalaisjärjestöjä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Valehtelu sallittu?

[fa icon="calendar"] 4.6.2010 23:41 Otso Jukarainen

Sanotaan, että totuuden puhuja ei yleensä kiitosta saa. Miksi näin? Emmekö saa, halua tai uskalla kuulla totuutta? Hyväksymmekö mieluummin valehtelun?

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki