<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Henrika Franck

Terve organisaatio ajattelee

[fa icon="calendar"] 28.9.2016 11:15 Henrika Franck

Ystäväni kertoi äskettäin muuttuneesta elämäntyylistään: ”Olen alkanut treenata kolme kertaa viikossa, vähentänyt sokeria, jätin alkoholin puoleksi vuodeksi. Jaksan enemmän, luen enemmän, ajattelen enemmän“. Tämä saattaa kuulostaa naistenlehden kansikuvatekstiltä, mutta se sai myös minut miettimään terveyttä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

"Kaikki kunnossa"

[fa icon="calendar"] 27.10.2010 9:26 Otso Jukarainen

Myyntityötä tekevät ihmiset joutuvat sietämään torjutuksi tulemista. Eräs tyypillisimpiä asiakkaiden torjunta-argumentteja toimialasta riippumatta lienee: ”meillä on kaikki kunnossa”. Sama lause tulee aika-ajoin vastaan myös itselleni liiketoiminnan eettisyyden kehittämisen parissa. Onnitteluni kaikille, jotka voivat olla varmoja myös tilanteensa pysyvyydestä näin lausuessaan!

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Uskottavuus - se on ansaittava

[fa icon="calendar"] 14.4.2010 15:00 Erika Heiskanen

Kuluttajat näkevät luotettavuuden ja läpinäkyvyyden yhtä tärkeinä kuin yrityksen tuotteet ja palvelut yrityksen arvioimisessa. Moni yritys haluaa olla luotettava, koska luotettavan kumppanin kanssa rakennetaan pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. Kukaan ei halua toistuvasti leikkiä epäluotettavan tahon kanssa. Ja uusien asiakkaiden hankkiminen maksaa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki