<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Rea Klingberg

Viisi tapaa valmistaa mielesi hyviin tuloksiin

[fa icon="calendar"] 11.8.2017 8:45 Rea Klingberg

Osallistun ensi viikolla kansainväliseen coaching-seminaariin. Meiliin pompsahti juuri ennakkoinfoa tapahtumasta. Infopaketissa oli myös ohjeita mielen valmistamiseen, jotta tilaisuudesta saa mahdollisimman paljon irti. Vinkkejä oli haettu ehkä Lontoon MM-kisojen innoittamana huippu-urheilijoiden keinoista: visualisointi, ankkurointi ja oikean mielentilan hakeminen.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Maailma muuttuu hurjaa vauhtia – pysytkö perässä?

[fa icon="calendar"] 28.10.2015 10:28 Erika Heiskanen

Maailma elää voimakkaassa murroksessa, jossa jokainen organisaatio, hakee paikkaansa ja rooliaan. Murroksessa eläminen ja eteenpäin pyrkiminen asettavat vaatimuksia myös yritysjohdolle. Menestyvän johtajan pitäisi pystyä näyttämään oikeaa suuntaa, ja vielä sellaista suuntaa, jonne kannattaa mennä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Voisiko palautteen antaminen ja vastaanottaminen olla helppoa ja hauskaa?

[fa icon="calendar"] 9.12.2014 15:59 Erika Heiskanen

Muistatko, kun opettelit kävelemään? Tai ajamaan polkupyörällä? Se oli aluksi varsin hankalaa ja pyllähdyksiä sattui useammin kuin olisi toivonut. Paria vuotta myöhemmin, polvet olivat ruvella ja kyynärpäät mustelmilla yhä harvemmin. Nyt molemmat todennäköisesti sujuvat mutkattomasti, ellei ole alla jäätä tai liian kova tilannenopeus päällä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Tiina Salminen

Rohkeutta peliin

[fa icon="calendar"] 16.10.2012 14:41 Tiina Salminen

Kasvua, kilpailukyvyn parantamista, uusia innovointeja ja toimintatapoja haetaan suomalaisissa organisaatioissa tuskaisesti. Ympärillä vellova EU-alueen talouskriisi ja epävarmuus lisäävät vaikeuskerrointa. Epävarmassa tilanteessa toimintaa tehostetaan, riskinottoa kartetaan ja pyritään pelaamaan varman päälle. Tämä heijastuu myös henkilövalintoihin.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Eettisyys on vaikeaa

[fa icon="calendar"] 13.4.2011 14:17 Otso Jukarainen

Onko seuraava ajatusketju sinulle tuttu? Lähestulkoon aina - minä olen eettinen. Joskus ehkä myös - me olemme eettisiä. Melko usein – ”toiset” eivät välttämättä ole eettisiä.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki