<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Erika Heiskanen

Operaatio Juuriharja vahvistaa sisäistä hallintakäsitettä

[fa icon="calendar"] 3.5.2016 14:27 Erika Heiskanen

On kurja saada kriittistä palautetta asiasta, johon ei ole voinut vaikuttaa. Se tuntuu väärältä ja epäoikeudenmukaiselta. Mistä se johtuu, että joskus esihenkilömme tai muut työtoverimme ovat sitä mieltä, että olisimme voineet hoitaa jonkin asian, vaikka se ei selvästikään ollut omissa käsissämme? Tai miksi kollegamme sanoutuvat irti vastuusta ja väittävät, että eivät voi asialle mitään, vaikka vierestä katsoen homma näyttää täysin hallittavalta? Ilmiötä selittää yksilöllinen hallintakäsite, uskomus siitä, missä määrin voimme itse vaikuttaa elämäämme.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Mika Monto

Meillä kävi tosi huono tuuri

[fa icon="calendar"] 24.1.2013 9:49 Mika Monto

”Ei ollut mitään mahdollisuuksia tänään voittaa. Tuomari oli niin huono ja kaikki tuomiot meni mua vastaan.” ”Pieni kaukalo vaikeutti meidän hyökkäyspeliä ratkaisevasti.” ”Tuuli oli tänään meitä vastaan.” ”Aurinko paistoi silmään juuri pahassa kohdassa.” ”Tällaista kotiinpäinvetoa en ole nähnyt ikinä ennen.” ”Kenttä oli tosi liukas.” ”Sade tuli meidän kannalta juuri väärään aikaan.”

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki