<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Sari Puurtinen

Onko meillä tahtoa parantaa työn laatua?  Mikä merkitys on keskustelun sävyillä?

[fa icon="calendar"] 30.8.2016 11:18 Sari Puurtinen

Japanilaiset työntutkijat Ikujiro Nonaka ja Toshihiro Nishiguchi (2001) puhuvat yrityksen dialogisen kohtaamisen ”ba”-tilasta. Tällä he tarkoittavat työpaikan mentaalista, yhteisen pohdinnan tilaa, jossa keskusteluun ja vuoropuheluun kutsuaan kaikki ne henkilöt ja näkemykset, joita on kokonaisuuden ja monipuolisen tiedon saannin kannalta kuultava.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jorma Turunen

Yritysvastuullisuudesta Suomelle uusi vientivaltti

[fa icon="calendar"] 27.9.2013 14:20 Jorma Turunen

Ilmaston lämpeneminen on vakava asia ja totta. Se tarjoaa kuitenkin myös mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Cleantech-liiketoiminnan arvo on jo luokkaa 25 MRD € ja se kasvaa 15 %:n vuosivauhdilla. Suomen erityisiä vahvuuksia Cleantech-liiketoiminnassa ovat puhtaan veden ja ilman tekemiseen liittyvät teknologiat, bioenergia, teollisuuden puhtaat prosessit sekä energiatehokkuus. Onnistuminen yritysvastuullisten liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämisessä edellyttää näkemyksellistä, vastuullista johtamista.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki