<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Otso Jukarainen

Menestyvän johtajan neljä eettistä sudenkuoppaa

[fa icon="calendar"] 26.1.2012 11:47 Otso Jukarainen

Silloin tällöin kuulen eettisen johtamisen kehittämisen tarvetta väheksyvänä argumenttina, että ”meidän organisaatiossa ollaan jo hyvin eettisiä”. Minulla ei yleensä ole mitään syytä kyseenalaistaa, etteikö näin olisi.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Oppimista suorityskyvyn ylärajoilla - omasta tahdosta

[fa icon="calendar"] 20.10.2011 13:54 Erika Heiskanen

Arvelen ymmärtäväni Operaatio Juuriharjaan osallistuneita sekä tulevia osallistujia nyt paljon paremmin. Vietin viikon omalla korkeanpaikan leirilläni eettisen johtajuuden (ethical leadership) maailman ykkösgurun Joanne B. Ciullan opissa Richmondin yliopistossa ja sain tsempata monella tapaa läpi viikon. Enkä antaisi hetkeäkään pois, vaikka raskasta olikin.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Jännittävää kasvua

[fa icon="calendar"] 31.8.2011 23:51 Erika Heiskanen

Olen tottunut luomaan turvallisuutta ja tarpeen mukaan tuuppimaan vauhtiin johtajia, jotka ovat lähteneet henkilökohtaisen kasvunsa vauhdittamiseen, on se sitten Operaatio Juuriharjan tai räätälöidyn eettisen johtamisen valmennusohjelman kautta. Nyt saan luoda turvallisuutta itselleni. Se on jännittävää.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Jari Salo

En etsi valtaa, loistoa...

[fa icon="calendar"] 21.12.2010 22:40 Jari Salo

Joulu on jo ovella ja vuosi 2011 kurkkii ikkunoista. On jälleen henkilökohtaisen tilinpäätöksen aika. Mitä tein vuonna 2010? Millaisia vaikutuksia teoillani oli? Sainko aikaan hyvää vai pahaa, tuinko oikeita vai vääriä asioita?

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

"Kaikki kunnossa"

[fa icon="calendar"] 27.10.2010 9:26 Otso Jukarainen

Myyntityötä tekevät ihmiset joutuvat sietämään torjutuksi tulemista. Eräs tyypillisimpiä asiakkaiden torjunta-argumentteja toimialasta riippumatta lienee: ”meillä on kaikki kunnossa”. Sama lause tulee aika-ajoin vastaan myös itselleni liiketoiminnan eettisyyden kehittämisen parissa. Onnitteluni kaikille, jotka voivat olla varmoja myös tilanteensa pysyvyydestä näin lausuessaan!

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Onni on keskellä

[fa icon="calendar"] 20.9.2010 22:33 Erika Heiskanen

Aristoteles totesi aikoinaan, että elämän tarkoitus on onnellisuus. Onnellisuus on hänen mukaansa perimmäinen päämäärä, koska tavoittelemme sitä sen itsensä vuoksi eli ollaksemme onnellisia, emme saadaksemme onnen avulla jotakin muuta, mielestämme vielä parempaa tai arvokkaampaa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Pitäisikö katsoa peiliin?

[fa icon="calendar"] 30.3.2010 12:40 Erika Heiskanen

Minua kohdeltiin tänään epäoikeudenmukaisesti. Oikeudentajuani loukattiin niin, että oikein kuohahti. Epäeettistä!

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki