<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=684484911759065&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Juuriharja blogi

Jari Salo

Eettiset periaatteet juurtuvat käytäntöön Laureassa

[fa icon="calendar"] 4.9.2015 7:30 Jari Salo

Tapasin kesälomien jälkeen tutun yhteistyökumppanimme Laurea ammattikorkeakoulusta, rehtori ja toimitusjohtaja Jouni Kosken. Hän oli aloittanut innolla uuden lukuvuoden - ja osasyy innostuneisuuteen kuulemma oli, että hänen mielestään Laurean isot periaatteelliset linjaukset ja rakenteet ovat nyt erinomaisella tasolla.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Eettisyydestä kilpailuetu

[fa icon="calendar"] 7.2.2013 17:13 Erika Heiskanen

Eettisyydestä kilpailuetu

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Mika Monto

Elämää asiakasrajapinnassa

[fa icon="calendar"] 23.10.2012 15:49 Mika Monto

Luin jokunen aika sitten kirjan, business-kirjan. Se oli Zapposin CEO:n Tony Hsiehin “Delivering Happiness – a path to profits, passion and purpose”. Taustaksi, Zappos, alun perin on-line kenkäkauppa, perustettiin 1999 ja Amazon osti sen vuosikymmen myöhemmin 1,2 Miljardilla dollarilla.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Otso Jukarainen

Asiakkaan toiveet vai omat näkemykset?

[fa icon="calendar"] 8.8.2012 9:39 Otso Jukarainen

Tuotekehityksessä on totuttua osallistaa asiakkaat innovaatioprosessiin. On siis oivallettu, että näin varmistetaan panostusten osuminen asiakkaiden odotuksiin, haluihin ja tarpeisiin. Myynnin ja myyjien kehittäminen on tässä asiassa jälkijunassa. En ainakaan itse ole törmännyt vielä moneenkaan yritykseen, joka olisi kerännyt asiakkailtaan tietoa siitä, mitä he erityisesti toivovat ja odottavat myyntihenkilöiltä ja ottaneet tämän osaamisen kehittämisen ytimeen.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Pankin sosiaalinen vastuu

[fa icon="calendar"] 28.5.2012 14:01 Erika Heiskanen

Pankkien vastuusta on puhuttu viime vuosina paljon. Syksyn 2008 tapahtumat saivat aikaan laajamittaisen havahtumisen - jälleen kerran - pankkien roolista ja merkityksestä maailmantaloudessa. Nyt keskustelu käy kuumana Kreikan tukemisen, pankkitukien, stressitestien, veroratkaisujen ja luottamuspulan parissa.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]
Erika Heiskanen

Säästäväisyyden ylistys

[fa icon="calendar"] 14.12.2010 14:09 Erika Heiskanen

Olipa kerran Talo, kaukana, kaukana, jossain, joka päätti säästää. Oli varauduttava siihen ja tuohon hyvissä ajoin, kulut oli saatava alas. Vai tuottavuus ylös? Ei, karsitaan kuluja, siinähän se tuottavuuskin nousee.

Lue lisää [fa icon="long-arrow-right"]

Tilaa blogi

Kategoriat

Näytä kaikki